KAIN PASANG - OMBAK RINDU

Salam,
Entry pertama khaera untuk produk baru ni. Sekarang dah masuk bulan rejab. nanti dah nak ramadhan, haa y kne ponteng puasa tu dah ganti ke belum??.. 


Bila ckp pasl puasa ni, mulalah dalam kepala tu ligat, hati tu kan dah tak diam dah. Macam2 fikir. Bukan fikir nak berbuka apa, tapi fkir  pasal raya dah. sekarang ni kan musim cuti sekolah. Ibu bapa lah yg sibuk bershoping. mana taknya, nanti nak tempah baju raya tukang jahit dah tak nak terima pulak klau last minute hantar. pulak tu nak yg bertema-tema. Aje susah ler klau xsiap. tak bertema la raya nanti kan. haaaa... ape kate kite jengah-jengah dulu kat khaera collection. Mana tahu ade yg berkenan. ada yg mengikut tema. Yg emak nak kain bunga2, yg anak nak kain kedot2 ke kan. (polkadot laaa)..


Tapi untuk Entry kalini kita usha OMBAK RINDU dulu ek.. jom!





Kain pasang OMBAK RINDU
Sepasang RM65 (free postage)
4 meter.
No booking.
Bayaran full payment dan akan dihantar selepas pengesahan pembayaran di pastikan.
Sila maklumkan:
Code:
Jumlah:
Maklumat seperti alamat penghantaran:
Contact:
hantarkan ke email khaera2u@gmail.com


more items boleh ke KhaeraCollection dan dapatkan lebih banyak items updated.









ANDA SUKE?? Y DON'T U www.tips-fb.com (^-^) thank you!!
posted under |

0 comments:

Post a Comment

Newer Post Older Post Home

    Followers


Recent Comments