RED VELVET CUPCAKES..

Assalamualaikum...
masa berjalan tak tunggu sesaat pun. Dah hampir 10 hari sahaja lagi kita akan menjalankan ibadah puasa.. entah kenapa hati ini terasa hiba pula..

dugaan demi dugaan dihadapi.. hampir seminggu lalu, khaera berkejar ke hospital kerana mendapat berita yg     membimbangkan.. ibu khaera di masukkan ke hospital kerana terjatuh nak ke bilik mandi. erm, dlm hati ni Tuhan sahaja yg tahu. Bwa kereta pun dah tak fikir apa, yg difikirkan hanyalah sampai hospital nak tengok ibu.. sampai2 di hospital, kelihatan ibu terbaring letih ..kaki kananya dah berbalut dan di talikan dengan besi pemberat. Kaki kanan ibu patah... perlu melakukan pembedahan.. Alhamdulillah, selepas seminggu di wad, pembedahan telah pun dijalankan pagi semalam dr 1030 hingga 430... 6 jam.. lama juga.. dri laporan adik yg menjaga ibu, ibu masih lagi mamai-mamai mungkin kesan dari ubat .. harap sangat ibu cepat pulih..

Ok lah, kita lupakan seketika tentang ibu.. hari ni, khaera nak bwa cake of the day ke gerai.. minta pendapat kwan2 nak buat kek ape... akhirnya, REDVELVET menjadi pilihan..

ramai sungguh peminat RVC ni yea..dan paling khaera tak sangka, si JEJAKA juga di antara yg meminati.. di gerai, khaera pun bagi lah si adik2 bujang yg sama-sama berniaga di bazaraya.. baru khaera tahu mereka ni hantu RVC..

senang cerita, RVC ni diminati pelbagai lapisan manusia. dari yg kecil, kaum adam , hawa,..makcik2 pun ade. lebih-lebih lagi si kecil cilik..ha yg ni ade bukti terdekat.. siapa lagi klau bukan si kecil saya tuu.. meh tengok die jadi model RVCC.. mula nya nk satu snap aje..


 tp disebabkan dia asyik makan RVCC smpai dah tak endah ummi die amek gambar die bersnap-snap...


... continue lepas raya.. tempahan cupcake untuk engagement.. thanks to Kak Khadijah dan Boy.










Salam Aidilfitri...................                          









ANDA SUKE?? Y DON'T U www.tips-fb.com (^-^) thank you!!
posted under , , |

0 comments:

Post a Comment

Newer Post Older Post Home

    Followers


Recent Comments