Yogurt Orange Cake

Assalamualaikum,

Lately banyak angat tempahan, jadi khaera xsempat nak uplod bnyak kek..this cake khaera dah lame buat, tp baru ni berkesempatan nak uplod. Alkisahnya bermula bila buka peti ada yogurt.. kebetulan sister in-law bagi buah limau oren bnayak..ermm mula planning ingat nak buat orange yogurt mousssee..tapi entah macm mana duk tukar fikiran..tangan pulak duk gatal cari resepi kat intenet..sekali terjumpa lah satu ni..very the simple..

Kek ni sedap, moist je and tak manis sangat..rasa orange yang asli kerana tak perlu perasa tambahan, hnya menggunakan perahan limau asli sahaja.. u all bule cuba..resepi nye nanti khaera tuliskan nanti ye..entah kat mana letak nye..huhu ade kat baking room tu..nak menaip nye tu yg "M"..


ANDA SUKE?? Y DON'T U www.tips-fb.com (^-^) thank you!!
posted under |

0 comments:

Post a Comment

Newer Post Older Post Home

    Followers


Recent Comments