Lecturer's cake

Assalamualaikum,
Dah lama jari jemari ni tak membuat entry, maaf sangat kerana khaera begitu sbuk, sampai anak pun pos kat ibu di kampung..huhuuhu.. amboi, pos yek..bukan ler begitu gamak nye, mmg anak pun dah almost sebulan tak jumpe grandparents nye kan...ok stop melalut about the introducing..

Title kalini gempak cket.. actually this entry regarding the cake yang khaera dpt dari seorang yang pernah memberi ilmu kepada khaera 8tahun lalu..fuuhhh lame tuuu..

Dpt call dr seorang wanita, lembut je suara..bila perkenalkan diri..sebut je nama..dupdap jantung..my ex-lecturer you knw.. whoaaa..dia nak tempah kek untuk anak perempuan nya..



American Chocolate Moist..

Memang bergetar gak tangan nak membuat kek lecturer nih..almaklum la..dulu belajar lain dibuatnye..skrang lain yg dibuatnye..anyway thank you so much to Mdm. Cik ku Haroswaty..

Khaera mohon maaf andai ada kekurangan, and mdm pun dah bersusah payah dtg rumah buruk sy tu..and kene tunggu lama pulak..aduhai..amat dikesali.

ANDA SUKE?? Y DON'T U www.tips-fb.com (^-^) thank you!!
posted under |

0 comments:

Post a Comment

Newer Post Older Post Home

    Followers


Recent Comments