HAPPY BELATED BIRTHDAY!!

Assalamualaikum viewers,

Setelah seminggu berhempas pulas menghabiskan tempahan-tempahan..alhamdulillah...

Bertemu di majlis pertunangan sepupu, makcik khaera di Cheras berbisik "ehh, cikna nak kek la satu..besday cikna kan kelmarin..".olorlorlor..comey je makcik doktor saya ni ..

so then i tried to create the best for her..STEAM BROWNIES LAYERED CHEESE CAKE..with CHOCOLATE GANACHE dan chocolate truffle sebagai hiasan..before this khaera different choc ganache, but this time khaera try make it differ than usual..apakah yg differ itu???..hehehe..

khaera is one of the followers tegar kak Rima..klau tak buka Bisou A toi hari2 tak sah, dia lah antara sumber inspirasi khaera and i am sure a lots of bakers out there will say the same.
i wish i can do a lovely and a beautiful and marvelous cake like her did.. sangat2 berterima kasih kerana k.rima banyak berkongsi ilmu dan petua dlm blog nya..
Link


hasil nyaa.. tak secantik y k.rima buat..huhu.. needs more training..

ANDA SUKE?? Y DON'T U www.tips-fb.com (^-^) thank you!!
posted under |

0 comments:

Post a Comment

Newer Post Older Post Home

    Followers


Recent Comments