CHCOCOLATE TRUFFLE

Just a short post!.. pernah dengar popcake tak?.. tak pernah.. truffle?..tak pernah...cake ball??...
haaa...dorang ni sume adik-beradik je..konsep die dalam nye cake yg di 'bola' kan..kemudian disalut or dicelup coklat yg yummy...
zoom in pose...
sempat snap atas kerusi panjang je sbb dah nak gerak deliver kat customer..baru kluarkan dari freezer..yg ni khaera buat sebagai freegift sempena bulan kelahiran Rasulullah s.w.t.. klau sape yg terbace kat post promotion khaera ada bgthu tentang freegift ni..


tp those yg berminat untuk order pun bole..
antara cake yg flavour yg khaera buat:
chocolate popcake
redvelvet popcake
cheese popcake



ANDA SUKE?? Y DON'T U www.tips-fb.com (^-^) thank you!!
posted under |

0 comments:

Post a Comment

Newer Post Older Post Home

    Followers


Recent Comments